Links

Hieronder volgen een aantal links die wellicht interessant voor u kunnen zijn.

Goudwisselkantoor.nl

goudwisselkantoorDe website van Goudwisselkantoor geeft u inzicht in wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Het kan interessant zijn om nu uw gouden sieraden, munten en zilver te verkopen. Maar dan wel aan een vertrouwd adres. Het Goudwisselkantoor heeft meer dan 50 inkooplocaties in Nederland.

 

Verzamelaarsmarkt.nl

verzamelaarsmarktDe website verzamelaarsmarkt is de grootste verzamelsite van Nederland. Hier vindt u alles op verzamelgebied. Munten, postzegels, speelgoed en bankbiljetten. Kijk en bestel snel in onze webshop.

 

 

Goudverpandingskantoor.nl

goudverpandingskantoorDe website Goudverpandingskantoor vindt u alle informatie over het verpanden van uw dierbare edelmetalen. Bij ons kunt u edelmetalen verpanden. U moet dan denken aan sieraden, goudbaren, munten, bankbiljetten die dierbaar zijn en niet direct wilt verkopen. U kunt uw spullen dan vertrouwd een periode verpanden. Kijk voor een kantoor in de buurt.

Goudbeleningskantoor.nl

goudbeleningskantoorOp de website goudbeleningskantoor vindt u alle informatie om uw objecten van edelmetaal een periode aan ons te belenen. Even snel geld nodig? Bezoek een van onze kantoren door het hele land.

 

 

Goudenmunten.nl

goudenmuntenDe website Gudenmunten.nl vindt u gouden munten uit diverse landen. Volop informatie voor de munten verzamelaar of belegger. Interesse in goudenmunten? Bezoek de site en laat u overtuigen om munten te kopen of te verkopen. O.a. Maple Leafs, Krugerrands, Panda’s en Golden Nuggets.

 

Krugerrand.nl

krugerrandDe website Krugerrand.nl is helemaal gespecialiseerd in de Zuid-Afrikaanse Krugerrand. Deze munt is de meest verkochte gouden beleggingsmunt ter wereld. Wilt u beleggen in troy ounce munten of juist uw munten verkopen? Bezoek de site en neem contact met ons op.

 

Postzegelsmetkorting.nl

postzegels-met-kortingOp de website Postzegelsmetkorting kunt u veel geld besparen op uw verzendkosten. Uw post frankeren door middel van combinaties met geldige europostzegels. Ideaal voor bedrijven, particulieren, scholen, verenigingen en zorginstellingen. Neem contact met ons op voor advies op maat.

 

Nederlandsgeld.nl

nederlandsgeldHeeft u nog oude Nederlandse bankbiljetten thuis liggen? Wacht niet te lang en lever ze in bij een van onze kantoren. Op de website vindt u een overzicht welke bankbiljetten geldig zijn.

 

 

Oudspeelgoed.nl

oudspeelgoedOp deze webshop kunt u oud speelgoed bestellen. Oudspeelgoed.nl is de grootste webwinkel in de verzamelbranche op gebied van oud speelgoed! Met meer dan 25 jaar een vertrouwd adres.

 

 

Muntenhuis-Collecties.nl

muntenhuis-collectiesHeeft u een verzameling munten en penningen van het muntenhuis of muntpost? Op deze website vindt u munten op de uitgebreide website muntenhuis-collecties.nl U bent van harte welkom in een van onze kantoren om uw munten en penningen te verkopen.

 

Goud-inkoopnl.nl

Goud inkoop NederlandOp deze website vindt u informatie over het inkopen van goud en zilver. Hier vindt u een overzicht van wat u allemaal kunt inleveren in een van onze 50 inkooplocaties in Nederland.