Over Ons

Over Ons

Vestiging klaaswaal

Ons hoofdkantoor van De Ruiter BV is gevestigd in Klaaswaal. Wij handelen sinds 1984 in munten, bankbiljetten en postzegels. In de afgelopen jaren is het familiebedrijf uitgebreid met meer dan 50 inkooplocaties in Nederland.

 

 

U kunt terecht in een van onze vaste Goudwisselkantoren of onze mobiele Goudwisselkantoren bij u in de buurt. Zo hebben wij een landelijke dekking gecreëerd om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

In de jaren hebben wij onze expertise uitgebreid met het inkopen van edelmetalen. U moet dan denken aan het inkopen van gouden en zilveren sieraden, gouden en zilveren munten, munten verzamelingen zoals muntenhuis-collecties en dentaal goud zoals kronen en bruggen.

Onze webwinkel, verzamelaarsmarkt,  is uitgegroeid tot de grootste webwinkel in de verzamelbranche. Een uitgebreide keuze in o.a. Koninkrijksmunten, Euromunten, postzegels en oud speelgoed.

In onze goudwisselkantoren kunt u niet alleen terecht om uw gouden en zilveren objecten in te leveren maar ook om goud en zilver te kopen. Wellicht heeft u interesse om te beleggen in goud en zilver of andere edelmetalen. Gezien de financiële markten niet stabiel zijn en uw contante geld minder waard wordt kan het interessant zijn om in fysiek goud of zilver te beleggen. U heeft dan de keuze uit munten als Krugerrands, Maple LeafsAmerican Eagles of Gouden Tientjes. U kunt ook ervoor kiezen om baren te kopen. Onze taxateurs kunnen u een deskundig advies geven wat het beste past in uw situatie.

Wilt u uw kostbaarheden verpanden of belenen kan dat ook in een van onze kantoren. U hoeft dan niet direct uw eigendommen te verkopen. Onze taxateurs kunnen uw eigendommen direct op waarde taxeren en uw contant uitbetalen. U kunt dan, na een afgesproken termijn, uw spullen terug kopen. Een ideale manier om zonder toetsing snel aan geld te komen.

Heeft u iets bijzonders in uw bezit dan kunt u dat ook bij ons veilen. Het kan gaan om een bijzondere munten- of postzegelcollectie, sieraden of andere objecten die wellicht bij een veiling meer op kunnen brengen. Vraag voor informatie in een van onze kantoren.

Wij, van de Ruiter BV, willen u graag van dienst zijn. Vele klanten gingen u voor en met onze jaren lange ervaring en landelijke dekking bent u bij ons aan het juiste adres. Uitgebreide informatie kunt u ook vinden op een van onze websites.